A Thália optika története

A Thália Optika 2000. augusztus 21.-n nyitotta meg üzletét, a Megyeház tér 2. szám alatt, közel Veszprém közkedvelt épületéhez, a Petőfi Színházhoz. Az üzlet nevét is a közelség miatt kapta.

Optikai üzlet és vizsgáló egység

Üzletünk Veszprém belvárosában a Szabadság tér 6. szám alatt található.

Autóval, tömegközlekedési eszközzel és gyalog is könnyen megközelíthető, akadálymentes bejárattal is rendelkezik.

Nem csak az üzlet kialakításánál volt fontos a modern design, és a minőségi kialakítás, hanem az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál is. A divatos napszemüvegek mellett kontaktlencse, kontaktlencse folyadékok széles választékát biztosítjuk. Minőségi szemüvegkeretek kiemelt forgalmazása mellett a legtöbb szemüveg világmárkát árusítjuk üzletünkben.

Szemüvegkészítés

Több száz keretből álló kollekciónk a legfrissebb trendeket követi. Figyelünk rá, hogy a szemüveg is jól álljon

Csiszolóműhely

Raktárról kiszolgálva, akár pár óra alatt el tudjuk készíteni szemüvegét!

Szem előtt a megelőzés

Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, szem állapotfelmérés és szűrővizsgálatokat is végzünk

Védelem a szem számára

100% UV védelemmel ellátott szemüvegek, kékfény szűrős szemüvegek

Ne késlekedjen minket választani!

Miért pont a Thália optika?

Egyedülálló műszerezettség és géppark

Felmérjük a látással kapcsolatos panaszokat. Computer segítségével megállapítjuk a fénytörési hibákat. Megmérjük a pupillák közötti távolságot az optikailag helyes és vásárlóra szabott szemüveg elkészítése érdekében.

Garancia a minőségre

Az összes márkázott lencsénél a gyártó által kiállított gyári garancia és prémium garancia
Vizsgálatunk minőségére 3 hónap teljes garanciát vállalunk!
Varilux prémium garancia Essilor prémium garancia

Varilux Mesteroptika

A Varilux Mester optikai üzletekben biztos lehet benne , hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánlják az Ön számára. https://www.variluxmester.hu

Tanácsadás és szemüvegkészítés

Az igényeknek megfelelően meghatározzuk a távoli, közeli és igény szerint a speciális tevékenységekhez használt szemüveg adatokat. kontaktlencse tanácsadás Az elkészült szemüvegek kiszállítása a telephelyre

„ A szemüveg alapvető eszköz a jó életminőséghez, az ára is megfizethető kell, hogy legyen!”

Alapvetően olyan információk átadására épül, amelyek ismeretében fokozott figyelem vetül a látásproblémákra, azok felismerésére, megelőzésére és kezelésére.                                                      

 A szűrőprogramot erre a célra kifejlesztett mérőműszerek segítségével végezzük, eredményével információt kapunk a látással kapcsolatos esetleges problémákról.

A már meglévő látáspanasz vizsgálatára épül, feladata, a diagnosztizálás, majd ezt követően a szemészeti megoldások ajánlása (esetleges további szakvizsgálatokra történő javaslat, valamint a dioptria meghatározása).

Elsősorban a szemüveggel, kontaktlencsével kapcsolatos megoldások javaslatát foglalja magában, de lehetőség van egyéb (speciális nagyítók) megoldások ajánlására is.

 A program nagy hangsúlyt fektet a szűrésen résztvevők igényeinek – lehetőség szerinti- maximális kielégítéseire és a kiszolgálásra.    

Mivel a magyarországi optikai szaküzletek kínálata és árpolitikája meglehetősen különböző, – és ez által nehezen értelmezhető- ezért a program alapvetően fontosnak tartja az árakkal kapcsolatos egyértelmű kommunikációt.

További cél a piacon található legjobb ár kialakítása (ezzel kapcsolatosan a beszállító – keret, és – lencsegyárakkal folyamatos áregyeztetést végzünk).

Amire büszkék vagyunk

Varilux Mester optika a Thália optika!

Varilux Mester optikai üzletekben biztos lehet benne , hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánlják az Ön számára. Mi garantálja mindezt? A Varilux Mester optikák szakembereinek sokéves szakmai tapasztalata, a szakma iránti elkötelezettsége és a törekvés, hogy a vásárlóik a legjobb megoldással távozzanak, maximális megelégedettséggel.

A kitüntető címet ezeknek a partnereknek az Essilor magyarországi leányvállalata ítéli oda minden évben. Az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártója, az iparágban élen jár a Kutatás-Fejlesztésben és kiemelt hangsúlyt fektet a különböző látásproblémák minél fejlettebb szintű megoldásaira. A világ első kereskedelmi forgalomba kerülő multifokális szemüveglencséjének (Varilux) a felfedezése is a nevéhez kötődik, amely forradalmi áttörést jelentett 1959-ben az optika iparágában. Azóta a Varilux lencsék szemüvegviselők millióinak nyújtanak maximális látásélményt nap mint nap. A Varilux Mester üzletek kínálatában a minőségi egyfókuszú szemüveglencséken át a Varilux multifokális lencsékig az Essilor valamennyi szemüveglencséje elérhető, amelyeket kizárólag első és hátsó oldali UV védelemmel ellátva ajánlunk, akár páramentes kivitelben is (Optifog).

A VARILUX SZEMÜVEGLENCSE!

bb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint 50 éve az Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven. Ez volt az első olyan kereskedelmi forgalomba került szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosított éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt. Ma a Varilux család 8. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux X Seriest, amely megoldást nyújt a mai modern életforma látással szemben támasztott kihívásaira. Az eredmény azonnali korlátlan látásélmény.

Az Essilor a jogszabály alapján nyújtott szavatosságon és jótálláson túl az alábbi 2 éves kiterjesztett garanciát (Varilux Prémium Garancia) kínálja a vásárlóknak Varilux multifokális szemüveglencsékhez.

A garancia biztosítja, hogy a vásárlástól számított 2 éven belül, a megvásárolt lencsék egyszeri sérülése vagy törése esetén (amennyiben a sérülés nem gyártási hibából ered és a vásárló vagy harmadik fél, tárgy okozta a sérülést), az eredeti szemüveglencse visszaküldésével, az Essilor 75% kedvezményt nyújt a cserelencse vásárlási árából.

A Varilux Prémium Garancia érvényességét egy az Essilor által kibocsátott Varilux Prémium Garancia adatlap és a Varilux garanciakártya igazolja.

Ahhoz, hogy a szemüveglencse valóban személyre szabott legyen és arcának, tekintési szokásainak valamint szemeinek valamennyi tulajdonságát magában hordozza, a Varilux Mester üzletekben a látásvizsgálaton felül 4D szemmérést végzünk. A mérés során a kiválasztott keret segítségével 5 paramétert vizsgálunk, amely az Ön keretviselési szokásait és fiziológiai tulajdonságait mutatja meg. Megállapítjuk az olvasótávolságot, valamint lemérjük az ún. Eyecode-ot, szemének egyedi kódját. Ez a szem forgásközéppontja, amelynek meghatározása és a szemüveglencse gyártása során történő figyelembevétele 5-ször pontosabb látásélményt eredményez a hagyományos technológiájú szemüveglencsékhez képest. Ezen felül meghatározzuk a domináns szemet, ami elengedhetetlen a tökéletes személyre szabáshoz, hiszen az elkészült szemüveglencse majd erre a szemre lesz optimalizálva a korlátok nélküli látásélmény és a gyors reakcióidő érdekében.4D szemmérést kizárólag a Varilux Mester optikai üzletekben végeznek Magyarországon.

Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

Fedezze fel a Varilux multifokális lencsék világát Ön is!

Tudta!?

Az első Varilux multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

Varilux multifokális szemüveglencsék

Varilux X Series

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

Varilux X szériás multifokális lencsék kifejezetten a X generáció számára készültek, figyelembe véve a generációk megváltozott szokásait. A lencse viselésével a 40 év feletti szemüvegviselők zavartalan aktív életmódot folytathatnak, hiszen nincs szükségük fejmozgatásra ahhoz, hogy megtalálják azt a pontját a szemüveglencsének, ahol élesen látnak. A forradalmi technológiák és a magas fokú személyre szabási lehetőségek élesebb képet és még szélesebb látóteret biztosítanak, hogy minden, ami számít csupán szempillantásnyi távolságban legyen. Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Élvezze a vizuális korlátok nélküli látást!

Varilux Comfort Max

A digitális eszközök mindennapi használata befolyásolja látásunkat, hiszen azokat szemünkhöz közel tartjuk, illetve használatuk közben hajlamosak vagyunk merev testtartást felvenni. Továbbá szemünk számára megterhelést jelenthet, a folyamatos fókuszváltás a különböző távolságokhoz való alkalmazkodás érdekében.
A Varilux Comfort Max lencsék viselésével ezek a problémák

megszűnhetnek, hiszen képesek éles és kényelmes látást biztosítani bármilyen távolságra. A lencsék kialakításához használt technológiának köszönhetően a látási zóna mindenki számára személyre szabott, így maximálva a tekintési irányokat. Ezáltal a Varilux Comfort Max lencsék lehetővé teszik a természetes látásélményt anélkül, hogy keresni kelljen a megfelelő kitekintési pontot vagy testtartást. Új szemüvegviselők számára tökéletes választás, hiszen a lencsék biztosítják a könnyű alkalmazkodást egész napon át. Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Élvezze az egész napos látáskomfortot!

A Varilux Digitime multifokális szemüveglencsék, kifejezetten a digitális környezetben tevékenykedő szemüvegviselők részére készültek.

A Varilux Digitime szemüveglencsék segítik, hogy fej- és testtartásunk természetes maradjon a munkavégzés közben, így elkerülhető a nyak és hátfájdalom, a kényelmetlen munkakörnyezet.Teljes vizuális kényelmet biztosítanak, akár laptoppal való, akárasztali számítógépes munkavégzés során és kibővített olvasórészének köszönhetően a hosszantartó mobiltelefon használat sem jelent kihívást.A beépített Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Szeme örülni fog a kényelmes szemüvegnek, Ön pedig a könnyebb munkavégzésnek!

 

Varilux 1+1 kampány

VARILUX multifokális szemüveg vásárlásakor egy másik pár azonos dioptriájú VARILUX lencsét adunk ajándékba.

Miért ELŐNYÖS az 1+1 VARILUX multifokális szemüveg kampány Önnek?

Ha fényre sötétedő kivitelben kéri az egyik Varilux multifokális szemüvegét, akkor kültéren és beltérben egyaránt komfortos lesz látása!

Ha munkájához extra széles látóteret szeretne, az ajándék lencsét kérheti Varilux munkaszemüveg kivitelben!

Ha tökéletes fényvédelmet szeretne, kérje egyik pár lencséjét Varilux polarizált napszemüveg kivitelben!

Egyszerre két különböző Varilux multifokális szemüvege lehet, amelyek színben, eleganciában, sportosságban, vagy alapanyagban különböző funciókat tölthetnek be mindennapjaiban!

Biztonságban lesz, hiszen második Varilux multifokális szemüvege egyben a pótszemüveg funkcióját is betölti!

Shopping Cart